Specializați pe tehnică diamantată,

oferta noastră cuprinde discuri, carote și burghie diamantate, sub brandul DIATECH, MAXON și SPIRO. Având în spate o experiență de peste 17 ani pe piața romanească și o colaborare de succes cu peste 900 de distribuitori autorizați, vă oferim produse de calitate superioară la un nivel optim de preț.

Avem o gamă largă de produse,

stocuri ajustate la cerințele clienților acoperind aproape toate aplicațiile posibile, cu peste 300 de modele de discuri, carote și burghie diamantate.

7 GARANȚII oferite partenerilor noștri

Ne dăruim în totalitate misiunii noastre, şi anume îndeplinirea  la  cele  mai  înalte  standarde a celor 7 GARANȚII exclusive oferite partenerilor noştri.

Disponibilitate

Gamă de produse probabil cea mai diversificată pe piața de specialitate și stocuri suficiente, astfel încât să putem onora comenzile zilnice ale partenerilor noștri. Totodată, fiindcă dorim să servim și clienții cu cerințe mai exigente, vă oferim producție la comandă, cu termen de fabricație și livrare rezonabilă.

Preț corect

Raport calitate/preţ la nivel optim, atât la produsele economice, cât şi la cele profesionale. Specialiştii noştri răspund prompt la cerinţele schimbătoare ale pieței, atât din punct de vedere tehnic, cât şi comercial.

Promovare

Suntem conștienți că o promovare eficientă necesită, între altele și o prezentare profesională a produselor. Din acest motiv, oferim distribuitorilor autorizați un pachet complet de beneficii comerciale și de marketing, menite să ajute vânzarea produselor către utilizatorii finali.

Calitate

Suport tehnic prompt, înainte şi după vânzare. Pentru Diatech, vânzarea nu se termină când magazinul partener cumpără produsul, ci doar atunci când utilizatorul final este mulţumit.

Siguranță

Garanţia de răscumpărare, valabilă pentru toată gama de produse. Acele produsele din stocurile  partenerilor ce prezintă un interes mai scăzut, din orice motiv, pot fi schimbate cu altele în aceeași valoare.

Expediere

Stocul nostru permanent conține peste 300 de modele de discuri, carote și burghie diamantate. Astfel suntem capabili să onorăm comenzile clienților noștri în cel mai scurt timp.

Imagine

Strategie de imagine de brand şi de marketing profesionist şi intuitiv. Avem grijă ca produsele noastre să reflecte, prin imaginea lor pe raft, calitatea superioară.